2410 941 659
Είστε εδώ:Προϊόντα και Υπηρεσίες»Επαγγελματικές Εφαρμογές»Επαγγελματικές Συσκευές Υγραερίου

Η Εταιρία

H ENERGY GAS CENTER ιδρύθηκε το 1989 από τον Μηχ/γο Μηχ/κο Τ.Ε. κ. Δανίκα Γεώργιο και δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της κεντρικής και ατομικής θέρμανσης.

Από το 1991 ξεκίνησε την κατασκευή Οικιακών-Επαγγελματικών-Βιομηχανικών εγκαταστάσεων Υγραερίου στο νομό Λάρισας.

Το 1995 με τη συμμετοχή και του εταίρου Μηχ/γου Ηλεκ/γου Τ.Ε. κ. Κουλτούκη Αλέξη η επιχείρηση επεκτείνει τις δραστηριότητες της με την κατασκευή Δικτύων Ατμού – Δικτύων Πυρόσβεσης κλπ.

Συχνές Ερωτήσεις

faq-gascenter

Τεχνικά Φυλλάδια

texnika fuladia 2

Προγράμματα Επιδοτήσεων

programmata epidotisewn

Φωτογραφίες Έργων

Follow us

Επαγγελματικές Συσκευές Υγραερίου

Απεριόριστος αριθμός επαγγελματικών συσκευών λειτουργεί με τη χρήση υγραερίου. Συσκευές που καλύπτουν τις ανάγκες για μαγείρεμα επαγγελματικής φύσεως, για θέρμανση επαγγελματικών χώρων, εσωτερικών και εξωτερικών αλλά και κλιματισμό, καθώς και ταχυθερμαντήρες ζεστού νερού χρήσης.

Σε κάθε περίπτωση από τις παραπάνω είναι απαραίτητη η ταχύτητα, η ποιότητα, η οικονομία και αυτά ερχόμαστε να καλύψουμε με τις προτάσεις-λύσεις μας.

Η ENERGYgascenter , αναλαμβάνει την προμήθεια των παραπάνω συσκευών, αλλά και την κατασκευή του δικτύου τροφοδοσίας υγραερίου με τα απαραίτητα συστήματα ασφαλείας, είτε πρόκειται για εγκατάσταση δεξαμενής υγραερίου είτε για εγκατάσταση συστοιχίας φιαλών υγραερίου.

 

*Αναλαμβάνουμε τη μελέτη του χώρου για την εγκατάσταση των συσκευών αλλά και του υγραερίου. Τα προϊόντα μας είναι πλήρως εγγυημένα με επάρκεια ανταλλακτικών και διατηρούμε τμήμα service.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στοιχεία Επικοινωνίας

ENERGY Gas Center
Α. ΔΑΝΙΚΑΣ – Α.ΚΟΥΛΤΟΥΚΗΣ Ο.Ε.

Αριστοφάνους 13 Φαλάνη

Τ.Κ. 40011

Τηλ : 2410 941 659 , 2410 942 290

Fax : 2410 942 283

e-mail : info@gastherm.gr

Χάρτης