2410 941 659

Η Εταιρία

H ENERGY GAS CENTER ιδρύθηκε το 1989 από τον Μηχ/γο Μηχ/κο Τ.Ε. κ. Δανίκα Γεώργιο και δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της κεντρικής και ατομικής θέρμανσης.

Από το 1991 ξεκίνησε την κατασκευή Οικιακών-Επαγγελματικών-Βιομηχανικών εγκαταστάσεων Υγραερίου στο νομό Λάρισας.

Το 1995 με τη συμμετοχή και του εταίρου Μηχ/γου Ηλεκ/γου Τ.Ε. κ. Κουλτούκη Αλέξη η επιχείρηση επεκτείνει τις δραστηριότητες της με την κατασκευή Δικτύων Ατμού – Δικτύων Πυρόσβεσης κλπ.

Συχνές Ερωτήσεις

faq-gascenter

Τεχνικά Φυλλάδια

texnika fuladia 2

Προγράμματα Επιδοτήσεων

programmata epidotisewn

Φωτογραφίες Έργων

Follow us

Οι αντλίες θερμότητας της GHP χρησιμοποιούν ως καύσιμο αντί για την ηλεκτρική ενέργεια το φυσικό αέριο ή το υγραέριο. Πρόκειται για μηχανήματα υψηλής απόδοσης για ψύξη το καλοκαίρι, θέρμανση το χειμώνα αλλά και ταυτόχρονη παροχή ζεστού νερού χρήσης.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την μελέτη και κατασκευή πάσης φύσεως εγκαταστάσεων κλιματισμού και ψύξης (τοπικές και κεντρικές). Έχουμε μελετήσει και κατασκευάσει πολλές εγκαταστάσεις κλιματισμού και ψύξης σε κτίρια διαφόρων χρήσεων (γραφεία, κατοικίες, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, βιομηχανίες, εμπορικά κέντρα κλπ).

Η ENERGY Gas Center παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις "με το κλειδί στο χέρι" για κλιματισμό ή ψύξη χώρων με την χρήση οποιασδήποτε τεχνολογίας αναλαμβάνοντας την μελέτη και κατασκευή. Η εμπειρία μας από τις μελέτες και τις εγκαταστάσεις που έχουμε κατασκευάσει στον τομέα του κλιματισμού και της ψύξης κτιρίων εγγυάται μια άρτια τεχνική εγκατάσταση και σωστή, αποδοτική, οικονομική λειτουργία αυτής.

Ο αυτοματισμός μιας εγκατάστασης κλιματισμού και ψύξης παίζει σημαντικό ρόλο στην λειτουργία της αλλά και στην εξοικονόμηση ενέργειας που μπορεί να επιτύχει. Μπορεί να είναι από απλός (π.χ. θερμοστάτες χώρου και ηλεκτροβάνες) μέχρι αρκετά πολύπλοκος που να συνδυάζεται με κεντρικό σύστημα διαχείρισης ενέργειας κτιρίου (BEMS). Ανάλογα με την περίπτωση και την χρήση του κτιρίου θα προτείνουμε και θα εφαρμόσουμε τον κατάλληλο τεχνικά και οικονομικά αυτοματισμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε αναλυτικές τεχνοοικονομικές πληροφορίες σχετικά με την ιδιαιτερότητα της δική σας περίπτωσης. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης σε εγκατάσταση που λειτουργεί για να δείτε από κοντά την ποιότητα κατασκευής και λειτουργία της.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στοιχεία Επικοινωνίας

ENERGY Gas Center
Α. ΔΑΝΙΚΑΣ – Α.ΚΟΥΛΤΟΥΚΗΣ Ο.Ε.

Αριστοφάνους 13 Φαλάνη

Τ.Κ. 40011

Τηλ : 2410 941 659 , 2410 942 290

Fax : 2410 942 283

e-mail : info@gastherm.gr

Χάρτης