2410 941 659

Η Εταιρία

H ENERGY GAS CENTER ιδρύθηκε το 1989 από τον Μηχ/γο Μηχ/κο Τ.Ε. κ. Δανίκα Γεώργιο και δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της κεντρικής και ατομικής θέρμανσης.

Από το 1991 ξεκίνησε την κατασκευή Οικιακών-Επαγγελματικών-Βιομηχανικών εγκαταστάσεων Υγραερίου στο νομό Λάρισας.

Το 1995 με τη συμμετοχή και του εταίρου Μηχ/γου Ηλεκ/γου Τ.Ε. κ. Κουλτούκη Αλέξη η επιχείρηση επεκτείνει τις δραστηριότητες της με την κατασκευή Δικτύων Ατμού – Δικτύων Πυρόσβεσης κλπ.

Συχνές Ερωτήσεις

faq-gascenter

Τεχνικά Φυλλάδια

texnika fuladia 2

Προγράμματα Επιδοτήσεων

programmata epidotisewn

Φωτογραφίες Έργων

Follow us

Η αγοραστική δύναμη των περισσότερων νοικοκυριών έχει συρρικνωθεί λόγω της οικονομικής κρίσης και για τον λόγο αυτό αποτελεί επιτακτική ανάγκη η εξοικονόμηση ενέργειας που κατ' επέκταση οδηγεί και στην εξοικονόμηση χρημάτων.

Προκειμένου να διαχειριστείτε με καλύτερο τρόπο την ηλεκτρική ενέργεια προμηθευτείτε ηλεκτρικούς ταχυθερμαντήρες νερού. Πρόκειται για συσκευές υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης, εύκολης χρήσης και γρήγορης τοποθέτησης.

Εκτός από τη μηδενική σπατάλη ενέργειας, η παροχή ζεστού νερού από ταχυθερμαντήρα αποτελεί συμφέρουσα επιλογή και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχει χαμηλό κόστος εγκατάστασης και συντήρησης. Την εγκατάσταση θα πρέπει να αναλαμβάνει εξειδικευμένος τεχνικός. Αναφορικά με τη συντήρηση, το μόνο που απαιτείται είναι ο καθαρισμός του φίλτρου εισόδου και του φίλτρου της λαβής τηλεφώνου σε περίπτωση μείωσης της ροής. Τελευταίου τύπου θερμαντικά σώματα είναι κατασκευασμένα από ειδικό υλικό, που εμποδίζει τη συσσώρευση αλάτων. Προκειμένου να έχετε ζεστό νερό ταυτόχρονα σε πολλαπλά σημεία χρήσης (βρύσες, WC) θα πρέπει να προμηθευτείτε τριφασικό ταχυθερμαντήρα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στοιχεία Επικοινωνίας

ENERGY Gas Center
Α. ΔΑΝΙΚΑΣ – Α.ΚΟΥΛΤΟΥΚΗΣ Ο.Ε.

Αριστοφάνους 13 Φαλάνη

Τ.Κ. 40011

Τηλ : 2410 941 659 , 2410 942 290

Fax : 2410 942 283

e-mail : info@gastherm.gr

Χάρτης