2410 941 659

Η Εταιρία

H ENERGY GAS CENTER ιδρύθηκε το 1989 από τον Μηχ/γο Μηχ/κο Τ.Ε. κ. Δανίκα Γεώργιο και δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της κεντρικής και ατομικής θέρμανσης.

Από το 1991 ξεκίνησε την κατασκευή Οικιακών-Επαγγελματικών-Βιομηχανικών εγκαταστάσεων Υγραερίου στο νομό Λάρισας.

Το 1995 με τη συμμετοχή και του εταίρου Μηχ/γου Ηλεκ/γου Τ.Ε. κ. Κουλτούκη Αλέξη η επιχείρηση επεκτείνει τις δραστηριότητες της με την κατασκευή Δικτύων Ατμού – Δικτύων Πυρόσβεσης κλπ.

Συχνές Ερωτήσεις

faq-gascenter

Τεχνικά Φυλλάδια

texnika fuladia 2

Προγράμματα Επιδοτήσεων

programmata epidotisewn

Φωτογραφίες Έργων

Follow us

Στον επαγγελματικό χώρο το υγραέριο έχει εδραιωθεί και στην χώρα μας συνιστώντας μάλιστα το απόλυτο "εργαλείο" σε ορισμένους κλάδους, όπως εστιατόρια, fast food, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία.

Στις συγκεκριμένες κατηγορίες το υγρέριο θεωρείται απαραίτητο, εξυπηρετώντας τα μέγιστα στους επαγγελματίες σε απόδοση, ποιότητα και οικονομία.Τα ξενοδοχεία είναι ακόμη ένας τομέας που το υγραέριο γνωρίζει ευρέια χρήση, ενώ σε βιοτεχνία & βιομηχανία τελευταία αποκτά ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο.
Βεβαίως και σε όλες τις επαγγελματικές περιπτώσεις βασικό ρόλο διαδραματίζει η ποιότητα και πληρότητα από πλευράς ασφάλειας της εγκατάστασης υγραερίου, με την τήρηση των καθιερωμένων τεχνικών προδιαγραφών, που εξασφαλίζεται μόνο από ειδικούς. Άλλωστε η σύγχρονη τεχνολογία παρέχει πολλαπλές λύσεις στον επαγγελματία, όπως επίτοιχους λέβητες θέρμανσης, δεξαμενές, συστοιχίες φιαλών, μηχανήματα & συσκευές αερίου.

Στην ENERGY Gas Center

Αναλαμβάνουμε την πλήρη μελέτη κάθε έργου στον τομέα του υγραερίου. Ξεκινώντας από τις απαιτήσεις καύσης και το σχεδιασμό δικτύου, δίνουμε εναλλακτικές προτάσεις εξοπλισμού κατασκευής και ασφαλιστικών μέτρων εγκατάστασης - συστημάτων ανίχνευσής (σύμφωνα με τις ειδικές διατάξεις για τις εγκαταστάσεις υγραερίου). Έτσι καταλήγουμε σε διεκπεραίωση δικτύου και διασφάλιση ομαλής λειτουργίας του έργου σε όλες τις παραμέτρους καθώς και πλήρωση όλως των δικλίδων ασφαλεία τους καταναλωτή.
Με την εμπεριστατωμένη μελέτη χώρου και απαιτήσεων η εταιρεία δίνει κάθε φορά την δέουσα λύση, σε συνδυασμό με τη μέγιστη δυνατή οικονομία. Οι επαγγελματίες αξιοποιούν κυρίως τις δυνατότητες του υγραερίου στην θέρμανση, στην οικονομία και στην ασφάλεια. Σημειώνεται ότι οι χρήσεις του περιλαμβάνουν τις συσκευές κουζίνας και τον πλυντηριακό εξοπλισμό.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στοιχεία Επικοινωνίας

ENERGY Gas Center
Α. ΔΑΝΙΚΑΣ – Α.ΚΟΥΛΤΟΥΚΗΣ Ο.Ε.

Αριστοφάνους 13 Φαλάνη

Τ.Κ. 40011

Τηλ : 2410 941 659 , 2410 942 290

Fax : 2410 942 283

e-mail : info@gastherm.gr

Χάρτης