2410 941 659
Είστε εδώ:Προϊόντα και Υπηρεσίες»Επαγγελματικές Εφαρμογές

Η Εταιρία

H ENERGY GAS CENTER ιδρύθηκε το 1989 από τον Μηχ/γο Μηχ/κο Τ.Ε. κ. Δανίκα Γεώργιο και δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της κεντρικής και ατομικής θέρμανσης.

Από το 1991 ξεκίνησε την κατασκευή Οικιακών-Επαγγελματικών-Βιομηχανικών εγκαταστάσεων Υγραερίου στο νομό Λάρισας.

Το 1995 με τη συμμετοχή και του εταίρου Μηχ/γου Ηλεκ/γου Τ.Ε. κ. Κουλτούκη Αλέξη η επιχείρηση επεκτείνει τις δραστηριότητες της με την κατασκευή Δικτύων Ατμού – Δικτύων Πυρόσβεσης κλπ.

Συχνές Ερωτήσεις

faq-gascenter

Τεχνικά Φυλλάδια

texnika fuladia 2

Προγράμματα Επιδοτήσεων

programmata epidotisewn

Φωτογραφίες Έργων

Follow us

Επαγγελματικές Εφαρμογές

Επαγγελματικές Εφαρμογές

Η ENERGY Gas Center δραστηριοποιείται στο χώρο των μελετών - εγκαταστάσεων φυσικού αερίου, υγραερίου, κλιματισμού, κατόπτρων θέρμανσης, ταχυθερμαντήρων και μπόϊλερ για επαγγελματίες, με έμπειρο και άρτια καταρτισμένο επιστημονικό/τεχνικό προσωπικό και αναλαμβάνει πλήρως όλες τις διαδικασίες για τη σύνδεση μέχρι την τελική τροφοδότηση της επιχείρησης σας. Μετά την παράδοση της εγκατάστασης στην επιχείρηση, η ΘΕΡΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Gas Center βρίσκεται κοντά σας με 24ωρη τεχνική υποστήριξη.

Στον επαγγελματικό χώρο το υγραέριο έχει εδραιωθεί και στην χώρα μας συνιστώντας μάλιστα το απόλυτο "εργαλείο" σε ορισμένους κλάδους, όπως εστιατόρια, fast food, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την μελέτη και κατασκευή πάσης φύσεως δικτύων εγκαταστάσεων φυσικού αερίου για θέρμανση - κλιματισμό κτιρίων, ζεστά νερά χρήσης και παρασκευή φαγητών (μαγείρεμα). 

Οι αντλίες θερμότητας της GHP χρησιμοποιούν ως καύσιμο αντί για την ηλεκτρική ενέργεια το φυσικό αέριο ή το υγραέριο. Πρόκειται για μηχανήματα υψηλής απόδοσης για ψύξη το καλοκαίρι, θέρμανση το χειμώνα αλλά και ταυτόχρονη παροχή ζεστού νερού χρήσης.

Απεριόριστος αριθμός επαγγελματικών συσκευών λειτουργεί με τη χρήση υγραερίου. Συσκευές που καλύπτουν τις ανάγκες για μαγείρεμα επαγγελματικής φύσεως, για θέρμανση επαγγελματικών χώρων, εσωτερικών και εξωτερικών αλλά και κλιματισμό, καθώς και ταχυθερμαντήρες ζεστού νερού χρήσης.

Τα ηλεκτρικά θερμαντικά κάτοπτρα υπέρυθρης ακτινοβολίας αποτελούν τον πιο αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο θερμανσης. Θερμαίνουν τις επιφάνειες που συναντούν οι ακτίνες τους άμεσα, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν.

Η αγοραστική δύναμη των περισσότερων νοικοκυριών έχει συρρικνωθεί λόγω της οικονομικής κρίσης και για τον λόγο αυτό αποτελεί επιτακτική ανάγκη η εξοικονόμηση ενέργειας που κατ' επέκταση οδηγεί και στην εξοικονόμηση χρημάτων.

Το μπόιλερ είναι ένα δοχείο αποθήκευσης ζεστού νερού που διατηρεί πάντα την επιθυμητή θερμοκρασία και διατίθεται άμεσα την στιγμή της ζήτησης.Τα δοχεία αποθήκευσης μπορούν να βρίσκονται είτε εσωτερικά του λέβητα είτε εξωτερικά, συνδεδεμένα με τον λέβητα ώστε να σχηματίζουν ένα σύστημα θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού με μοναδικό και πολύ αποτελεσματικό τρόπο.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ENERGY Gas Center
Α. ΔΑΝΙΚΑΣ – Α.ΚΟΥΛΤΟΥΚΗΣ Ο.Ε.

Αριστοφάνους 13 Φαλάνη

Τ.Κ. 40011

Τηλ : 2410 941 659 , 2410 942 290

Fax : 2410 942 283

e-mail : info@gastherm.gr

Χάρτης