2410 941 659
Είστε εδώ:Gas Center»Η εταιρία

Η Εταιρία

H ENERGY GAS CENTER ιδρύθηκε το 1989 από τον Μηχ/γο Μηχ/κο Τ.Ε. κ. Δανίκα Γεώργιο και δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της κεντρικής και ατομικής θέρμανσης.

Από το 1991 ξεκίνησε την κατασκευή Οικιακών-Επαγγελματικών-Βιομηχανικών εγκαταστάσεων Υγραερίου στο νομό Λάρισας.

Το 1995 με τη συμμετοχή και του εταίρου Μηχ/γου Ηλεκ/γου Τ.Ε. κ. Κουλτούκη Αλέξη η επιχείρηση επεκτείνει τις δραστηριότητες της με την κατασκευή Δικτύων Ατμού – Δικτύων Πυρόσβεσης κλπ.

Συχνές Ερωτήσεις

faq-gascenter

Τεχνικά Φυλλάδια

texnika fuladia 2

Προγράμματα Επιδοτήσεων

programmata epidotisewn

Φωτογραφίες Έργων

Follow us

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
H εταιρία ENERGY GAS CENTER ιδρύθηκε το 1989 από τον Μηχ/γο Μηχ/κο Τ.Ε. κ. Δανίκα Γεώργιο και δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της κεντρικής και ατομικής θέρμανσης ως ΘΕΡΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Gas Center.

Από το 1991 και έχοντας κλείσει συνεργασία με την εταιρεία διανομής υγραερίου «ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ» και με τον οίκο CALORIA-RIELO (εταιρεία επιτοιχων λεβήτων - καυστήρων), ξεκίνησε την κατασκευή Οικιακών - Επαγγελματικών - Βιομηχανικών εγκαταστάσεων Υγραερίου στο νομό Λάρισας.

Το 1995 με τη συμμετοχή και του εταίρου Μηχ/γου Ηλεκ/γου Τ.Ε. κ. Κουλτούκη Αλέξη η επιχείρηση επεκτείνει τις δραστηριότητες της με την κατασκευή Δικτύων ΑτμούΔικτύων Πυρόσβεσης κλπ.

Το 2013 η εταιρία αλλάζει τη νόμιμη μορφή της σε Ο.Ε., το διακριτικό της όνομα σε ENERGY Gas Center καθώς και την διεύρυνση των δραστηριοτήτων της σε εναλλακτικές μορφές ενέργειας.

 

Μεταξύ των επιχειρήσεων στις οποίες η ΘΕΡΜΟΤΕΧΝΙΚΗ κατασκεύασε τέτοια δίκτυα είναι:

 • ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ: Λύτρας-Χώτος-Νίκζας-Παιδης-Αγορογιάννης
 • ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ: Βρυσάς-Βασδαβάνος-Χατζηδήμας- ΑΣΕΠΤ

 

Με την έλευση του φυσικού αερίου στην πόλη της Λάρισας το 2001, η ENERGY gas center, έχοντας μια πολυετή εμπειρία στις εγκαταστάσεις υγραερίου και κατάλληλα εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, ξεκίνησε δυναμικά την κατασκευή δικτύων Φυσικού Αερίου (εσωτερικές εγκαταστάσεις) σε οικιακούς καταναλωτές αλλά και σε μια σειρά από Επαγγελματικούς - Βιομηχανικούς καταναλωτές. Ενδεικτικά αναφέρονται:

 • BETINA (B.I.Π.Ε. Λάρισας)
 • Πανθεον Plaza
 • Τ.Ε.Ι. Λάρισας
 • Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας
 • Μetropol Ξενοδοχείο
 • Atlantic
 • Astoria
 • O.Α.Ε.Δ. Λάρισας
 • Ζαχαροπλαστεία – Φούρνοι κλπ.

 

Παράλληλα με τις εγκαταστάσεις Φ. Αερίου η εταιρεία ξεκίνησε και τη συντήρηση των προαναφερθέντων εγκαταστάσεων καθώς και τρίτων όπως : BIOMAP-ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ- ΠΑΝΘΕΟΝ, έχοντας στη διάθεση της όλα τα πιστοποιημένα όργανα ελέγχου πιέσεων, θερμοκρασίας & καυσαερίων.

 


Παράλληλα με της δραστηριότητες σε οικιακές, επαγγελματικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις για την κεντρική και ατομική θέρμανση αλλα και την κατασκευή Δικτύων ατμού και πυρόσβεσης πρέπει να τονίσουμε την αντιπροσώπευση του οίκου RIELLO στην περιοχή μας καθώς και την πλήρη τεχνική υποστήριξη σε Service - Ανταλακτικά με υψηλής κατάρτησης τεχνικό προσωπικό.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στοιχεία Επικοινωνίας

ENERGY Gas Center
Α. ΔΑΝΙΚΑΣ – Α.ΚΟΥΛΤΟΥΚΗΣ Ο.Ε.

Αριστοφάνους 13 Φαλάνη

Τ.Κ. 40011

Τηλ : 2410 941 659 , 2410 942 290

Fax : 2410 942 283

e-mail : info@gastherm.gr

Χάρτης